lørdag 27. februar 2010

Videoer...

Det ser ut til at video-banneret til venstre ikke fungerer helt som den er tenkt. Av en eller annen grunn kommer det opp videoer som definitivt(!) ikke er våre. Hvis man klikker på "Refresh" (Oppdater) av siden, så kan det være at de riktige videoene dukker opp. Er det noen som synger og slikt, er det ikke våre, er det skikjørings-snutter, ja da har du kommet rett :)

Man kan eventuellt se YouTube-kanalen vår HER

fredag 26. februar 2010

Tilikum og treneren

Her er et bilde av Tilikum, som i går drepte treneren sin i Sea World i Orlando. Jenta som står ved siden av tror jeg er Dawn B som ble drept. Bildet tok jeg i juli 2009 da La Familia var i Sea World. Det er tragisk at slikt skjer, men sånn er det med "ville" dyr i fangenskap. Det vites fortsatt ikke om Tilikum bare ville leke, eller om han var irritert over et eller annet. Kanskje er det med store delfinarter som med elefanter som får såkalt "musht"? Showet "Believe" er utrolig flott å se på, og La Familia har bivånet det flere ganger. Disse store spekkhoggerne er helt utrolig grasiøse å se på, størrelsen tatt i betraktning. Nå får vi se hva som skjer til sommeren; kanskje blir det å droppe Shamu-showet denne gangen?

tirsdag 23. februar 2010

Mobil-blogging

Prøvde oss med litt mobil-oppdatering av blog'en vår, men det fungerte ikke så veldig bra. Nå er omsider de to postene vi prøvde oss på lagt inn (på nytt), så får vi oppdatere på mer tradisjonellt vis etterhvert...

torsdag 18. februar 2010

DUBAI: Turen ned og utsikt fra hotellet

Flyturen gikk veldig bra. Først til Frankfurt og derfra videre til DXB. Det var utgang for *Gold, First- og Business direkte fra loungen, og det var faktisk litt fancy. Ikke det at vi kom tidligere inn på  flyet av den grunn, men morsomt fordi vi aldri har gjort akkurat det før...
Fra LH Senator Lounge ved Gate 15

Da vi ankom DXB stod det en representant fra Jumeirah-hotellet og ventet på oss. Han møtte oss før pass- og immigrasjonskontrollen og plukket opp bagasjen for oss før han "leverte" oss til sjåføren vår. Turen inn fra flyplassen til hotellet gikk med en Escalade; en meget behagelig tur. Valget på transport stod mellem BMW 750, Mercedes S500 eller Cadillac Escalade. Pappa Frank hadde aldri kjørt Escalade før, så da falt valget på denne. De to andre modellene er prøvd før ;)

Det ble en liten endring da vi kom til hotellet. Vi skulle egentlig bo på Madinat Jumeirah Mina A'Salam, men på grunn av overbooking ble vi oppgradert og fikk rom på Madinat Jumeirah Al Qasr istede. Det viste seg å være en god endring! Både Mina og Al Qasr ligger på resorten Madinat Jumeriah.


Utsikten når vi gikk ut fra hotellrommet var det ingenting å si på! Siden Burj Arab er samme hotellet, hadde vi et flott blikk mot bygget nesten uansett hvor vi gikk. Al Qasr holder en temmelig høy standard, og en "normal" resepsjon finnes ikke. Her vet man hvem du er, og både ved innsjekk og utsjekk eller ved andre ting var det hotell-ansatte som tilnærmet seg oss stille og rolig og fikset og ordnet. Helt greit, spør du oss :)

onsdag 17. februar 2010

Klar for Dubai!

Da er vi på vei til Dubai! Litt varme og sol gjør sikkert godt i vinterkulda :)
Vi starter med en frokost på SAS Scandinavian Lounge på OSL.
Paulina prøver sin nye Nintendo DS... Godt å ha for både liten og stor!