tirsdag 26. januar 2010

Back again!

Da var det på tide med litt blogg-oppdateringe igjen. Sist gang var vel i juni 2009, så det er på høy tid!
Det har jo skjedd et og annet siden sist La Familia RW har skrevet på bloggen. Pappa Frank fikk se Warsawa, Polen i jobbsammenheng, og det har vært sommerferie i 2009 også. Da gikk turen igjen til Orlando og Florida. Denne gangen ble vi fraktet til og fra med USAirways fra OSL til MCO via PHL. Det var en selsom opplevelse. Av hensyn til at vi var flere enn La Familia som reiste, ble det reist i M, og det er jo forsåvidt greit, men definitivt ikke med USAirways. Pappa Frank har hatt gode opplevelser med de før, men da i C. OSL-PHL var helt grusomt! En trang 757-200 med seter i skai (imitert skinn)!!! Det skulle ikke ha vært lov på flyvninger over 2 timer. Vi har aldri vært så svette i baken og ryggen før. Ingen in-seat enterteinment heller. Bare en bedr**** skjerm 7 rader foran. Nåja, om en dårlig flytur det var, så var innkvarteringen av en helt annen karakter! Vi bodde i en villa i Kissimmee på små 300kvm (vi var 4 voksne og to barn) med svømmebasseng og det meste av luksus man kan trenge på en ferie. Alle senger med Tempur-madrasser og puter, oppvarmet vann i bassenget for kveldsbad, spillrom for barn og voksne gutter og så videre. Helt topp! Vi tilbrakte to uker der borte og besøkte de vanlige parkene pluss Animal Kingdom (anbefales!). Cocoa Beach og Clearwater fikk også sine besøk. Deilig!

 











Frank, Paulina, Nicole og Eileen, Daniel, Sander
Vel hjemme ble det en rolig høst, uten nevneverdig reising. Pappa Frank var noen turer i Trøndelag med studier, men ellers intet. Gutteturen som Pappa Frank, Bestefar Nils og Opa/svigerfar Uwe skulle ha med A380 til Singapore ble nok en gang utsatt da Opa/svigerfar Uwe igjen ble dårligere av sykdommen sin. Den 15. november 2009 måtte Uwe gi tapt for kreften.

Tidlig i desember var La Familia med Oma/svigermor i Münster en uke, også ble det en litt anderledes jul enn normalt. Ikke det at den ble veldig anderledes, men alt blir litt rart når det mangler en person.

Nå er vi inne i 2010, og reiseåret har pånytt begynnt. Mange reiser er allerede lagt, og sålangt er alle av privat karakter. Den braker løs i februar med at La Familia drar til Dubai for å feire Mamma Nicoles bursdag, og Mamma Nicoles og Pappa Franks bryllupsdag. Vi resier ned med LH via FRA, og skal meske oss på luksushotellet Jumeirah Madinat Mina A'Salaam (nabo hotellet til Burj Al'Arab). Pappa Frank ville se Dubai før det er helt passé, og da var det tid for å dra nå i 2010. Mange ting står på plakaten der, blant annet besiktigelse av Burj Khalifa og et par av de store shopping mall'ene. Blir morsomt! Paulina kommer sikkert til å elske basseng-områdene og stranda utenfor hotellet.
I mai går turen til New York. Da flyr hele La Familia pluss Oma/svigermor via ARN med SAS til Newark over 17. mai-helga. Det blir helt sikkert behagelig og passe temperatur for oss nordboere.
Juli blir det Florida...igjen. For tredje år på rad, finner vi det veldig passende med Florida ferie. En genial ferie-destinasjon! Samme villa og samme sted! Men vi skifter ut USAirways monkey-class med SAS og Economy Extra dit og Biz tilbake. Da får ferien en helt annen start og avslutning!

Da håper La Familia etterhvert at vi klarer å laste opp noen nye bilder fra 2009 og fra turene som kommer i 2010!