tirsdag 30. september 2008


Huff og huff... Oppdatering av blog er ikke nødvendigvis det man gjør når man bør gjøre det! Nå skulle det ha vært en god del innlegg fra ferieturen vår i juli, som gikk til Florida samt en liten tur 'hjem' til Münster. Det ble ingenting av det. Dels fordi Pappa Frank ikke orket å bruke pc'n i Florida, og dels fordi koblingen til blogen via mobiltelefonen ikke fungerte.


Anyway; turen til Florida var en drøm med lille Paulina. Vi fløy standsmessig over dammen via CPH og IAD (Washington Dulles Int'l). Turen gikk kjempebra, og det at vi fløy på 'mini-business' hjalp jo en god del. God plass, og god service. Konseptet Economy Extra på SAS' interkontinentale flyvninger er faktisk helt OK. Det koster endel mer enn vanlig Economy, men når man reiser med barn er det verdt hver krone. Leiebil var en gedigen Mercury, og hotellet vi kom til, Sheraton Vistana Resort, var helt OK. Allerede dagen etter gjøv vi løs på attraksjonene: Disney World og Magic Kingdom, Sea World og Universals Island of Adventure. Alle sa vel til oss at det ikke var noe vits å dra til Florida og parkene med en treåring, men så feil kan man ta! Paulina storkoste seg noe helt vanvittig!! Hun hadde det helt topp, og gikk jo skikkelig bananas i Mikke-land. Utrolig gøy. Bading fikk vi også tid til, først og fremst ettermiddags- og kveldsbadingen i bassenget på hotellet, men vi hadde også en tur til Clearwater utenfor Tampa. En flott strand, og Mamma Nicole og Pappa Frank har tilbringt tid der før...
Nåvel... USA-turen var helt topp, og den gjentas nok temmelig snart!

Münster hadde også et besøk av La Familia. Vi var i bryllup, og det var morsomt. Münster-besøket innebar også mye godt å spise og drikke, som vanlig. Samt shopping. Alle som vil shoppe bra: Dra til Münster! Upscale shopping i rolige og pittoreske omgivelser.

Framover nå er det få reiseplaner. Pappa Frank har vært en uke i Las Vegas på konferanse første halvdel av september (ISACAs Information Security Management Conference), og det var 4 eller 5 turen til LV (husker ikke lenger...). Las Vegas er en kanon by, men for å få utbytte av et besøk dit, må man huske på å ta den for det den er: pur underholdning og helt kunstig.


Framover nå er det lite reising på tapetet. Blir vel en tur til fjells iløpet av oktober, men Pappa Frank har eksamen i studiet sitt, så det blokker endel. Ellers blir det nok en tur til Münster før jul og muligens en tur til Berlin for å besøke Oma til Pappa Frank.
Planlagt er også en tur til New York, men vi vet enda ikke helt når den blir, om det blir som vanlig rundt 20. februar, eller om vi prøver å legge den til våren denne gangen. Canada for ski er også på planen, men mange deltagere der har skamgjort seg på andre idrettslige aktiviteter denne sommeren, så vi får se.......